Bani din PTC (paid to click)

Metoda este urmatoarea - PTC Sites - pay to click. Aceste site-uri promoveaza diverse reclame si platesc userii care intra pe ele cu o suma cuprinsa intre 0,001-0,015 $ , in functie de ce upgrade are user-ul respectiv. La inceput o sa fiti standard user iar in timp va puteti upgrada la golden , platinum etc si veti primi mai mult pe un click sau mai mult de la referali.

Cele mai bune situri PTC care platesc sunt urmatoarele:
1. NeoBux site plata pe clic $ 0.01/clic membru si dupa referali, nivel de plata $ 2 in AP si PP,limita maxima de referali la nivel standard 50 plus cate un referal adaugat dupa fiecare saptamana de activitate,$ 0.075 per referal inchiriat pentru 30 de zile,$ 0.08/reciclare referali,ofera popsibilitatea pastrarii referalilor activi si rentabili la acelasi pret ca si inchirierea,trimite 4-5 lincuri zilnic.
Este unul din cele mai longevive si serioase siteuri de tip plata per clic nu trebuie sa lipseasca din lista celor care au intrat in aceasta afacere cu clicurile. Merita incercat.

2.Cashiumbux site plata pe clic $ 0.08 / clic membrii standard $ 0.004 / clic referali,plata la atingerea nivelului de $ 2 in termen de 7 zile,nu are nivel maxim de referali dar in schimb la fiecare 50 de referali directi plata dupa referali se reduce cu $ 0.001 pana se ajunge la $ 0.001/ click referali.

3. ONBUX   In timpul a 24 ore ai posibilitatea sa dai click pe 4-6 reclame ca membru standard si 8-10 ca membru golden. Se castiga 1 cent la click. Exista acelasi sistem de referrali ca la neobux. Ca si la celelalte siteuri, plata se primiste instant. Tot ce trebuie sa aveti este un cont activ de PAYPAL, alertpay, neteller samd OBS: In momentul cand te upgradezi la un membership superior reclamele de vazut zilnic cresc (se castiga mai bine apoi si de la referrali iei cota parte mai mare)

4. PalmBux.com este un alt site PTC de incredere si foarte cunoscut. Apasa pe imaginea din dreapta ca sa iti creezi un cont pe PalmBux.com.
Posibilitati de castig: observarea unei reclame timp de 5 - 30 secunde;
Castiguri: intre 0,1 si 1 cent pe reclama vazuta de tine / 50% din castig pe reclama vazuta de un prieten inscris de tine / posibilitate de upgrade a contului castigurile fiind astfel mai mari;
Modalitati de plata: prin intermediul AlertPay si PayPal;
Cand esti platit: cand acumulezi minim 2 dolari in cont.
Alte situri ar mai fi :


3 comentarii:

  1. Sint niste dracovenii toate, o parte trebuie sa le cumperi, o parte nu au oferte....cum sa faci sa prinzi ofertele?Mi se pare o prostie ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Cel mai bun site ptc si usor de utilizat
    http://www.rombux.com/?ref=54b2978fb7887

    RăspundețiȘtergere