BANI din AdSENSE, LinkWorth si AdBrite

Multi dintre noi si-au pus la un moment dat intrebare: cum se fac bani pe internet?
Va voi prezenta pentru inceput 3 metode zic eu interesante si destul de usoare de facut bani.  Nu voi vorbi prea mult ca sa NU va plictisesc. Am sa va zic exact cum stau lucrurile.

1.Google AdSense.
 Pe scurt Google Adsense este un program cu ajutorul căruia afişezi reclame relevante pe siteul tău şi câştigi bani de fiecare dată când cineva dă click pe una din reclamele afişate. 
Cum functioneaza? In primul rand trebuie sa iti spun ca nu trebuie sa platesti nimic pentru a putea incepe sa castigi cu Adsense. Trebuie doar sa iti creezi un cont si sa incepi sa afisezi reclame pe site-ul tau. Nu uita sunt si niste reguli pe care trebuie sa le respecti. Cea mai inportanta ar fi ... ca nu trebuie TU sa dai click pe reclamele care iti sunt afisate. Cam atat despre Google AdSense.

2. Link Worth 
Link Worth este o agentie prin intermediul careia advertiserii (cei care vor sa-si faca reclama) cumpara cuvinte sau combinatii de cuvinte din continutul blogului vostru care sunt transformate in linkuri catre siteurile lor, reclamele lor etc.
Un alt tip de produs disponibil cumparatorilor la Link Worth este LinkPost. Prin intermediul lui cei care vor sa-si faca reclama cumpara postari pe bloguri. Un articol intreg (in medie ~ 200 de cuvinte) despre produsul / siteul / reclama lor.
De retinut: Link Worth pune la dispozitia celor care detin bloguri facute cu WordPress un plugin. Nu trebuie decat sa il instalati si sa-l activati. Restul operatiunilor le face el.

3. AdBrite
Asemanator cu AdSense, ca metoda de plasare a reclamelor. Reclamele sunt contextuale, insa spre deosebire de AdSense, reclamele AdBrite nu sunt foarte bine targetate si nu sunt la fel de bine platite. Oricum este o metoda foarte buna de facut bani si la fel ca si celelalte 2 metode nu presupene nici o investitie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu