Bani din citirea de E-mailuri

Aceasta metoda presupune inscrierea la website care iti trimite zilnic un numar de E-mailuri care contin mesaje publicitare. Pentru fiecare E-mail primit castigi cativa centi, dar numarul acestor emailuri poate fi destul de mare. Un astfel de site este Paidmail.ro

La Paidmail.ro pot participa atât persoane juridice cât fizice (de la vârsta de 16 ani) cu domiciliu stabil (rezident) in România. Important pentru plata comisioanelor cumulate la paidmail.ro este că titularul contului înregistrat aici sa fie identic cu titularul contului bancar din Romania unde doriţi ca paidmail.ro să vă transfere suma respectivă. Plata se efectuează in moneda naţională direct în  contul bancar al utilizatorului respectiv. 
Transformarea punctelor în bani reali este efectuată la începutul fiecarei luni calendaristice. Pentru valoarea unui Euro (1,00 Euro) este necesar să adunaţi 500 puncte !  Cererea de plată a sumei cumulate se poate depune din data de 1 până in data de 10 a lunii în curs, dar numai dacă aţi ajuns la plafonul minim necesar de 10,00 Euro. Informaţii complete găsiţi accesând bannerul de mai jos ( bani online ).

Un comentariu: