Bani din jocuri

 ANNO 1777 este un joc online care simuleaza un sistem economic, politic si militar asemanator cu cel din lumea reala. Esti in postura unui cetatean din secolul XVII care lupta pe toate planurile pentru a avansa in ierarhia sociala. Iti poti deschide companii, poti deveni guvernant sau poti sa ridici un imperiu militar. Totul depinde numai de tine. Spre deosebire de alte jocuri de acest gen, banii virtuali din ANNO 1777 pot fi schimbati in bani reali si invers. Cu alte cuvinte un succes financiar in lumea virtuala din joc devine un succes financiar si in lumea reala. ANNO1777 poate fi jucat direct dintr-un browser cum este Mozilla Firefox sau Internet Explorer si nu necesita nici un download.
ANNO 1777 este in stagiul BETA si multe din functiile siteului nu functioneaza.Oricum cele mai importante sectiuni functioneaza,deci nu afecteaza calitatea jocului.
Jocul este foarte complex si va trebui sa citesti cate ceva inainte de a incepe sa joci.

Gen ANNO1777 mai sunt si altele :
http://proeconomi...r/discover  Un joc online aparut recent si care simuleaza un sistem echivalent cu cel in care traim (similar jocul anno1777, care este mai cunoscut).
http://www.22coin...ref=intakt  A aparut de curand,  gen anno, dar mult mai simplu nu trebuie sa ti bati atata capul cu el faci munca si gata daca nu vrei sa te ocupi mai mult tin sa precizez ca numai din munca ceea ce dureaza 1 minut pe zi ca sa activezi munca faci minim 25 dolari pe luna asta numai din munca fara ca sa te mai implici si in alte activitati iar plata se face la minim 1 dolar si are chat in limba romana unde puteti vorbi direct cu adminul sau cu alti jucator.
 http://marketglor...asperGhost Un nou joc economic care iti permite sa convertesti moneda virtuala in moneda reala .Poti lupta sa castigi bani, infiinta companii precum :Restaurant,Fabrica de Stofa,Exploatare Forestiera ,Fabrica de Hartie,Fabrica de Haine, Constructii Case si multe altele.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu