Bani din Navigare pe Internet

Spedia plateste pentru timpul de navigare pe Internet, Trebuie sa dai download la un program mic si care trebuie sa il tii dechis (de fapt e o bara cu reclame publicitare ) cat timp navighezi pe Internet.Plateste si pentru citire de e-mail-uri publicitare de la sponsori.


Cash Surfers plateste pentru timpul de navigare pe Internet, Trebuie sa dai download la un program mic si care trebuie sa il tii dechis (de fapt e o bara cu reclame publicitare ) cat timp navighezi pe Internet.


Cashfiesta plateste pentru timpul de navigare pe Internet, Trebuie sa dai download la un program mic si care trebuie sa il tii dechis (de fapt e o bara cu reclame publicitare ) cat timp navighezi pe Internet.


Move About primesti bani daca atat timp cat navighezi pe Internet tii deschisa o fereastra de bannere publicitare, deci nu trebuie sa dai download la nici un program.


Epipo
plateste pentru timpul de navigare pe Internet, Trebuie sa dai download la un program mic si care trebuie sa il tii dechis (de fapt e o bara cu reclame publicitare ) cat timp navighezi pe Internet.


Utopiad plateste pentru timpul de navigare pe Internet, Trebuie sa dai download la un program mic si care trebuie sa il tii dechis (de fapt e o bara cu reclame publicitare ) cat timp navighezi pe Internet.Plateste si pentru citire de e-mail-uri publicitare de la sponsori.


DesktopHorizon plateste pentru timpul de navigare pe Internet, Trebuie sa dai download la un program mic si care trebuie sa il tii dechis (de fapt e o bara cu reclame publicitare ) cat timp navighezi pe Internet si pentru plasare de bannere publicitare pe site-ul tau.


Onesrc net plateste pentru timpul de navigare pe Internet, Trebuie sa dai download la un program mic si care trebuie sa il tii dechis (de fapt e o bara cu reclame publicitare ) cat timp navighezi pe Internet.


Surf2Web plateste pentru timpul de navigare pe Internet, Trebuie sa dai download la un program mic si care trebuie sa il tii dechis (de fapt e o bara cu reclame publicitare ) cat timp navighezi pe Internet.


Adsenger plateste pentru timpul de navigare pe Internet, Trebuie sa dai download la un program mic si care trebuie sa il tii dechis (de fapt e o bara cu reclame publicitare ) cat timp navighezi pe Internet.


Ignifuge plateste daca pui in pagina de start al browserului tau un program (o pagina web publicitara). Nu prea sunt convins la legatura cu situl acesta. Am un mare semn de intrebare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu